Club Gold Fruitautomaat

De online gokkast Club Gold is een creatie van de welbekende ontwikkelaar Simbat. Deze ouderwetse fruitautomaat kent bijzonder veel gelijkenissen met de Club 2000 speelautomaat, maar dat maakt het spel zeker niet minder leuk. Er zal gespeeld worden op een tweetal spellen, een onderspel en natuurlijk ook een bovenspel. Er kan bij de start van het spel slechts met één inzet gespeeld worden van een enkele munt, bij een winst van vier munten is het mogelijk om meer in te zetten. Deze speelautomaat is ook beschikbaar om gratis te spelen in het online casino, klik hiervoor op de fun modus. Wil je wel voor echt geld spelen, dan raden wij je aan om gebruik te maken van de welkomstbonus.

Uitleg over de Club Gold fruitautomaat

In het begin zal jij altijd met één speelmunt spelen, meer keuze is er simpelweg niet. Er zijn in dat geval drie rollen die draaien en bestaat de mogelijkheid tot het vastzetten van rollen. Mocht je niet tevreden zijn met een bepaalde winst, probeer dan de Gamble Functie eens uit.

Wanneer jij een prijs wint van op zijn minst vier munten, dan is het mogelijk om deze over te zetten naar jouw saldo of de Clubmeter. Doe jij dat laatste, dan kan er met die munten gespeeld worden op het bovenspel. Daar bedraagt de minimale inzet dan ook vier munten en maak jij kans op mooiere geldbedragen. Let op, het bovenspel kent geen Gamble Functie. Wanneer jij tweehonderd munten op de Clubmeter hebt staan, dan zal dat bedrag meteen worden overgezet naar jouw saldo en begint het spel opnieuw.

Features

Er komen helaas geen features voorbij op de Club Gold fruitautomaat. Verwacht ook geen gratis spins of iets dergelijks. Deze gokkast is eenvoudig en kent geen opvallende extra’s. Eerlijk gezegd kennen wij geen gokkasten die nog simpeler zijn dan de Club Gold, maar dat maakt alles wel net wat overzichtelijker.