Diamond Fruitautomaat

Jij kan nu ook online meespelen op de welbekende Diamond fruitautomaat. Deze gokkast is erg bekend uit de speelhal en de kroeg, maar heeft nu dus ook op het internet zijn intreden gedaan. Zoals het een klassieke gokkast betaamd bestaat het uit twee spellen, een onderspel en een bovenspel. De traditionele fruitsymbolen komen langs op de speelrollen, meer retro is haast niet mogelijk. In enkele online casino’s staat de Diamond fruitautomaat in het assortiment en kan er zowel met echt geld als voor het plezier met nep geld gespeeld worden.

Uitleg over de Diamond fruitautomaat

Elke speler kan op de Diamond fruitkast gebruik maken van drie inzetmogelijkheden. Er kan één speelmunt ingezet worden, maar ook vier of acht munten. Bij een minimale inzet zal er alleen op het onderste spel gespeeld worden met een enkele winlijn. Kies jij voor een hogere inzet per draai dan worden er meer winlijnen geactiveerd en is er dus een hogere winstkans. Vooral het bovenspel is erg interessant, simpelweg omdat hier veel mooiere geldbedragen voor het oprapen liggen. Het is volledig de keuze van de deelnemer!

Mystery Win

Alle bekende fruitsymbolen verschijnen met grote regelmaat op de rollen. De symbolen kennen een simpele werking, er moeten namelijk gewoon winnende combinaties mee gemaakt worden. Echter is het symbool van de kers een stuk lucratiever. Deze geven namelijk ook een Mystery Win cadeau van minimaal twee en maximaal veertig munten. Het jackpot symbool is het meest waardevol en kan tot wel tweehonderd munten opleveren, mits deze dus driemaal naast elkaar op de speelrollen komen te staan. Dit is dan ook gelijk de hoofdprijs op de Diamond fruitautomaat van de bekende ontwikkelaar Simbat. Wij raden alle spelers wel aan om eerst even gratis te gaan oefenen op deze gokkast, klik hiervoor op de zogeheten fun modus.