Da Vinci Fruitautomaat

Er zijn online vele fruitautomaten te vinden, maar de beste komen toch echt uit de handen van ontwikkelaar Simbat. Een van de betere gokkasten uit hun assortiment is de Da Vinci. Deze speelkast stond niet lang geleden nog in de meeste kroegen en speelhallen, maar kan nu ook op het internet worden gespeeld. Het is een spannend spel, waarbij jij altijd kans maakt op mooie geldprijzen. Het is ook mogelijk om deze fruitautomaat gratis te spelen, klik hiervoor op de fun modus of zet bonusgeld in.

Uitleg over de Da Vinci fruitautomaat

Natuurlijk kan jij op de Da Vinci fruitautomaat meer dan voldoende ouderwetse symbolen verwachten en ook de spelwijze is retro. Menig speler vergelijkt deze gokkast dan ook met de Steam Punk, een ander top spel van dezelfde ontwikkelaar. Alle speler beginnen met een lage inzet, maar door op de inzetknop te drukken kan dat bedrag verhoogd worden of naar beneden worden bijgesteld. Het is mogelijk om de gokkast automatisch te laten draaien, al vinden wij het altijd leuker om zelf op de spinknop te drukken. Niet tevreden met een winst, probeer dan de Gamble Functie eens uit om dat bedrag te verdubbelen.

Winlijn

Er zal in het onderspel met één winlijn worden gespeeld, hierop moeten de winnende combinaties verschijnen. Echter is er een uitzondering, want combinaties vanaf links met goudstaven gelden overal. In dat geval ontvang jij namelijk een random prijs van tussen de twee en honderd munten.

Bovenspel

Het bovenspel bestaat uit een drietal rollen, meer winlijnen en jij krijgt de mogelijkheid tot het winnen van gratis spins. In het bovenspel fungeert het symbool van het toverdrankje ook als Wild, waarmee dus makkelijker geldprijzen gewonnen kunnen worden. Het bovenspel vraagt misschien om een hogere inzet, er valt ook meer geld te winnen.